Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Basia Socha Piotr Brózda Alina190 Daria Nowek stawik93 vanesa2290 Emanuel7 Dzordz (11896 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
pitqe napisał:
To jest z piątku na sobotę. Więc chociaż może jakiś klub?

W Norwegii wszysko jest regulowane. Wszyskie kluby, dyskoteki, itp sa zamykane miedzy 2.00 a 3.00 w nocy.

Jezeli nie macie gdzie spac i placiliscie tylko te 8 zl za bilet, to sobie podarujcie i zostancie w domu.

A w sumie, to jaki jest cel waszej podróży?
W zimie to w Norwgii nie jest za ciekawie, chyba, ze sie ktos wybiera na narty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przed

zamknieciem

lotniska,schowajcie sie - do kibla !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
pitqe napisał:
Hej. Lecę z kolegą za tydzień do Sandefjordu. Bilety kupiliśmy za 8 zł, nie mamy kasy, więc pozostaje nam nocleg na parkingu pod lotniskiem lub gdzieś w miasteczku. Widzę, że na forum jest z tych okolic kilka osób, więc mam kilka pytań. 1. czy aktualnie da się tam przeżyć w nocy? 2. czy parking przy lotnisku posiada jakiś grzejnik o którym słyszałem trochę na forach, 3. czy da się przeżyć gdzieś noc w miasteczku (24 godzinny bar, resteuracja, klub). Jak wiadomo na moje wschodniopolskie realia ceny noclegów nawet na kwaterach zwalają z nóg. Chciałbym jednak z kolegą tam polecieć żeby wgl zobaczyć kawałek Norwegii i tamten świat. Tak więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś obeznany udzielił mi odpowiedzi na pytania, bo boję się że na tym parkingu zamarznę :/
a Pan tak powaznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Piotr Kasprzak
(pitqe)
Wiking
Poważnie czyli raczej cieżko będzie przezyc ta jedna noc? Mam jeszcze pytanie jakie temperatury aktualnie panują w tych okolicach?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
pitqe napisał:
Poważnie czyli raczej cieżko będzie przezyc ta jedna noc? Mam jeszcze pytanie jakie temperatury aktualnie panują w tych okolicach?
Powaznie. Nikt cie w koncu do siebie nie zaprosi.
A ty obcych ludzi do dom swojego zapraszasz i przenocowujesz?

W nocy moze byc okolo 0 a moze byc i -15.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Piotr Kasprzak
(pitqe)
Wiking
Przecież nie proszę o nocleg tylko o podanie przewidywanej temperatury z piątku na sobotę. Łatwiej jest to sprawdzić osobom w Nirwegii niż mi w Polsce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Gosia piaseczna
(gosia681)
Wiking
hej podobno ma byc w tej okolicy -3
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
pitqe napisał:
Przecież nie proszę o nocleg tylko o podanie przewidywanej temperatury z piątku na sobotę. Łatwiej jest to sprawdzić osobom w Nirwegii niż mi w Polsce

ocieplenie przyszło to może przeżyjecie a następne noce to już macie zabukowane na pewno .....w oslo na centralnym ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok